Феновете бесни на Томов за сектор Г, търсят му сметка

11109
Феновете бесни на Томов за сектор Г, търсят му сметка

Феновете на ЦСКА са бесни заради поредното неспазено обещание. То е свързано със сектор Г - работата по трибуната замря. Първоначално бе обявено, че семейство Манджукови ще финансират ремонта и ще се нагърбят с дейността по трибуната. После обаче Томов е изявил желание той да се заеме със сектор Г и затова нещата се бавят, пише вестник "Тема спорт".

Свободни пари в касата на клуба няма и в момента никой не работи по легендарната трибуна. От близо седмица насам нищо значимо по сектора не е свършено, а тепърва трябва да се поставят седалки и да се градят тоалетни.

Нито една седалка не е поставена в сектор Г

Въпреки обещанията на Александър Томов, ремонтът на сектор "Г” няма да бъде завършен преди мача с Хасково, който ще е първият на ...

При това положение със сигурност е ясно, че трибуната няма да е готова за пърбия домакински мач с Хасково на 10 август. А обещанието на Томов гласеше: "Секторът ще бъде ремонтиран до началото на сезона". Сезонът обаче започна, а трибуната все така си пустее. Нещо повече - не е изключено строителните дейности да не бъдат завършени и преди второто домакинство нз "Армията" за сезона. То е на 23 август, неделя, срещу Марек.

Бесни фенове са се обаждали в администрацията на клуба, за да питат защо са си купували карти за сектор Г, след като той няма да е готов за първия мач.

Според запознати Томов се е отказал от варианта Манджукови да оправят сектор Г, тъй като ако това се случи, те ще трябва да придобият още акции и да увеличат влиянието си в клуба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com