Европейско отношение от Лудогорец? Преценете сами!

39644
Европейско отношение от Лудогорец? Преценете сами!

Днес Лудогорец записа загуба от Литекс с 0:1 в Ловеч, което засили слуховете за уволнението на старши-треньора на шампионите Георги Дерменджиев.

Екипът на Sportline.bg също получи подобна информация, но все пак се свърза с пресаташето на Лудогорец Владислав Трифонов, който трябва да отговаря за добрите отношения между неговия работодател и медиите.

"Националната радост" Лудогорец започна пролетта с фалстарт

В мач от XX-ия кръг на "А" група отборът на Литекс сюрпризира много неприятно шампионите от "Лудогорец" и победи в Ловеч с 1:0. Единств...

Г-н Трифонов обаче се е държал изключително грубо с колега от Sportline.bg, заявявайки че няма да казва нищо на хора от този сайт, заради "глупостите", които от медията пишат за Лудогорец.

Actualno.com, като част от медийната група, в която е и Sportline.bg, призовава своите читатели да намерят "глупостите", които в спортния сайт пишат за Лудогорец и сами да преценят тенденциозни ли са или не.

Sportline.bg е сайт, който представя всяка информация професионално и безпристрастно. Като един абсолютно независим сайт, журналистите и в Sportline.bg, и в Actualno.com, имат право на коментари, позиции, разследвания и мнения, като и в двата сайта има специални секции, отредени за това.

Actualno.com застава зад позицията на Sportline.bg и призовава всички медийно ангажирани лица да не възпрепятстват свободата на словото.

Любима практика в българския футбол е неморална и най-вече престъпна

Българският футбол принципно не се характеризира с къса памет, а феновете на играта помнят как се е развила среща на любим тим преди ...

Цялата позицията на екипа на Sportline.bg можете да прочетете тук!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ