Дучето: ЦСКА загива с Томов и Стойчо

17281
Дучето: ЦСКА загива с Томов и Стойчо
Снимка: БГНЕС

Огромната част от феновете на ЦСКА скочиха на треньора Стойчо Младенов след поредния резил в Европар. "Червените" отпаднаха безславно от молдовския Зимбру след 0:0 в реванша в Кишинев и 1:1 в първия мач. ЦСКА не създаде нито едно чисто положение, игра страхливо и справедливо си тръгва от Европа.

"Червените" бяха подкрепяни от близо 500 фенове в Молдова, които останаха крайно разочаровани от играта, а след мача потърсиха сметка от футболистите. Край летището в Кишинев "армейците" дори успяха да си спретнат бой с феновете на Зимбру.

Джеки: ЦСКА е цирк!

Легендата на ЦСКА Георги Димитров - Джеки за пореден път отправи унищожителна критика към ЦСКА и старши-треньора на отбора Стойчо Младе...

"Тези, които тръгнаха да бият играчите, са сбъркали адреса - коментира пред "България Днес" един от лидерите на "червената" агитка Димитър Ангелов-Дучето. - Те толкова си могат и не са виновни, че някой ги е довел да играят в ЦСКА. Това ли е оздравителен период? Да вземеш 13-14 нови играчи и да им плащаш по 15 000 лева заплата. С Александър Томов и Стойчо Младенов ЦСКА не го чака нищо добро. Клубът загива. Защо г-н Томов не каже с какви задължения е взел клуба и какви са те в момента. Къде е основата, какво е спасил Томов?

Аз не съм станал от ЦСКА заради победи над Левски, а заради успехите над най-големите отбори в Европа. Нещата са противоестествени. Не може някой да ни обяснява, че няма да се правят трагедии след загуба от някакви говеда от Молдова. Това не е нашият ЦСКА, това е ЦСКА на Сашо Томов. Мен ме изкарват корумпиран. Защо? Защото казах и на Гърнетата и на два пъти на Томов, че не стават. Опитаха се да ме оцапат, но не успяха. Когато едно лайно те изцапа, ти не се превръщаш в лайно."

В интернет стотици фенове атакуваха Стойчо Младенов след поредния му провал. В Европа Стойчо има едва пет победи от цели 18 мача. Треньорът е хулен от феновете най-вече за поредната си безумна селекция, в която отново бяха привлечени куп анонимни чужденци. И както обикновено става, половината от тях ще бъдат изгонени още през зимата, а клубът ще трябва да им плаща заплати и неустойки.

ЦСКА излиза утре в дербито с "Левски" в повече от минорно настроение. На всичкото отгоре въпреки многобройните обещания, футболистите все още не са получили премиите си за победите над "сините" от миналия сезон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com