Джеки: ЦСКА е цирк!

9830
Джеки: ЦСКА е цирк!

Легендата на ЦСКА Георги Димитров - Джеки за пореден път отправи унищожителна критика към ЦСКА и старши-треньора на отбора Стойчо Младенов. Причина за това е отпадането на "червените" от Зимбру в Лига Европа.

"ЦСКА не е отпаднал от евротурнирите! Продължаваме участие, но в турнира за Купата на панаирните градове. Защото това, което играхме срещу Зимбру, не беше футбол, а продукция за цирка. Срам, нямам какво друго да кажа. Вече вървим по стъпките на Левски, откриваме нови дестинации из Европа" - сподели Джеки пред "Тема Спорт".

Томов: Зимбру спря възхода на ЦСКА

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов пусна на сайта на клуба официално обръщение по повод отпадането от молдовския...

"Но имаше нещо още по-лошо - поведението на Стойчо Младенов. Не му ли омръзна да се оправдава и да говори едно и също?! Вместо да поеме вината, той почва да си измисля разни извинения. Още малко и ще изкара "Титан" виновни за отпадането от Зимбру, сигурно защото са зарязали клуба миналата година. И повече да не съм го чул да се нарича сам Тройчо. На родната сцена е страшен, ама като излезе в Европа и развява бялото знаме. Тройчо-Неустойчо е той, по-деликатно не мога да го кажа. Такъв футбол от каменната ера не бях гледал отдавна. Не разбрах само ние за 0:0 ли играхме в Молдова или за победа" -  ядосан бе Димитров.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ