Цветан Цветанов и Волен Сидеров купуват акции на ЦСКА

22300
Цветан Цветанов и Волен Сидеров купуват акции на ЦСКА
Снимка: БГНЕС


Стойчо Младенов тръгна на обиколка из България заради акциите на ЦСКА, пише "Труд". Ден след вечното дерби с Левски, треньорът и членът на управителния съвет Иво Котев събраха фенклубовете в Югозападна България. В Разлог двамата обясниха на запалянковците цялата ситуация в ЦСКА - от предфалитното състояние през юли до триумфа над Левски на 8 март с 1:0. На срещата присъстваха фенове от Банско, Мелник, Благоевград, Петрич... Всички изпратиха Екзекутора на Ливърпул с бурни аплодисменти.

Веднага след предстоящия мач срещу Левски в събота Младенов отново ще потегли към друг край на България за подобни срещи. Треньорът иска да е в тесен контакт с всички запалянковци, които да научават новините в клуба от първа ръка. Младенов е един от акционерите в ЦСКА. Подобно на капитана Валентин Илиев. Същото ще направят Тодор Янчев, Мартин Петров и Емил Гъргоров.

В същото време от парламентарния клуб на ЦСКА са проявили интерес към акциите на отбора. "Червените" отказаха да назоват имената на политиците. Във фенклуба са събрани личности от всички водещи партии начело със Стефан Данаилов, Цветан Цветанов и Волен Сидеров.

Най-големият фенклуб на ЦСКА в чужбина - "Чикаго Редс", вече е в контакт с клуба. Нашите емигранти в САЩ искат да инвестират в "червеното" акционерно дружество. Единственото условие е, че трябва да имат пълномощник в България, който да купи за тях желаните пакети с акции.

Всички футболисти на ЦСКА стават главни герои във видеоклип, посветен на инициативата, която е незапомнена в Източна Европа. Новите акционери ще имат непрекъсната връзка с представител на клуба, който ще ги държи в течение за ситуацията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ