Четири български клуба останаха без лиценз - вижте кои

9442
Четири български клуба останаха без лиценз - вижте кои
Снимка: БГНЕС

БФС потвърди, че ЦСКА, Локомотив София, Марек и Хасково няма да получат лиценз за участие в европейските турнири и българското първенство, предаде БГНЕС.

Ето и официалното съобщение от Лицензионната комисия: "След проведено редовно заседание във вторник, 19 май, Лицензионната комисия разгледа в детайли всички допълнителни документи на клубовете и отказа издаването на лиценз за участие в европейските клубни турнири и българското първенство на отборите на ЦСКА, "Локомотив" (Сф), "Марек" и "Хасково". Лиценз за участие в европейските клубни турнири получава отборът на "Черно море".

Клубовете, неполучили лиценз, имат право да обжалват в едноседмичен срок пред Апелативната комисия. Всички засегнати клубове са уведомени за решенията на Лицензионната комисия".

Причината за отказа са задълженията на отборите към НАП. Президентът на Локомотив София Николай Гигов потвърди пред БНТ, че ще има обжалване, но всичко зависи от последния мач на "железничарите" (бел. ред. - гостуване на Ботев Пловдив). Дълговете ни са около 1 млн. лева, каза Гигов.

Лицензионната комисия даде срок на ЦСКА до края на май

Лицензионната комисия на БФС отправи към ЦСКА изсикванията, които клубът трябва да спази. Ако не ги изпълни тимът няма да получи лиценз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com