ЦСКА погва виновниците, които източиха клуба

13522
ЦСКА погва виновниците, които източиха клуба
Снимка: БГНЕС

Ръководството на "армейците" ще води дела срещу лицата, които са източили големи парични суми от клуба. Новината съобщи шефът на международния отдел на "червените" - Владо Рупов.

"Ние заварихме в ЦСКА над 20 международни дела. За някои от тях разбирахме чак, когато ни известяваха, че влиза в сила определена санкция и сме закъснели със срока. Четох относно делото "Бизари", че ни било дошло като гръм от ясно небе и че сме могли да спестим тези разходи. Не, не е имало как това да стане. Това дело ние го заварихме на етап, когато то беше загубено. В момента има още шест такива дела. Първото, което очакваме, е за комисионна на г-жа Ба, за това, че е довела сина си да играе на стадион "Българска армия", заяви Рупов.

"В момента клуба събира доказателства срещу един адвокат, което име няма да кажа и в най-скоро време ще разполагаме с тези доказателствени материали и ще се заведе дело за опит за източване на клуба и финансова измама в големи размери", каза още Рупов.

"Срещу клуба има още текущи шест дела, които са на такава фаза, на която просто се очаква решения. За съжаления тези дела са заварени и за съжаление времето ни за реакция е било изтекло или липсва документация. Бизари доведе играчи като Грило, Еспозито... Помните ли ги тези играчи?

Отупаха ЦСКА със стабилни глоби и вероятно отнемане на точки

Много сурови санкции бяха наложени на "армейците" и от БФС, и от ФИФА, като ако паричното изражение на бъде покрито, на ЦСКА ще бъдат о...

ЦСКА има и да взима суми, но за това никой не говори. "Мерсин" са осъдени от ФИФА за 600 000 евро за трансфера на Спас Делев, но колегите от Турция протакат случая. Скоро тези пари не ги очакваме. Да не говорим за парите от Лех по трансфера на Тонев, но и тук ЦСКА ще пие една студена вода", добави още Рупов. Освен това от ЦСКА съобщиха, че отборът ще заведе дело и срещу спортен ежедневник за уронване престижа на клуба, информира БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ