ЦСКА е там, където му е мястото, заяви Гонзо

3873
ЦСКА е там, където му е мястото, заяви Гонзо

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо не остана безучастен към темата за ЦСКА и заяви, че са на мястото, където трябва да са.  "Армейците" са част от "В" група, а бъдещето им е неясно и трудно към момента.

"Колкото и да е жалко за голяма част от българите ЦСКА е там, където му е мястото. Законите са затова, за да се спазват. Ето говорихме за катастрофата вчера. Ако хората спазват правилата, няма да се получават такива катастрофи. А катастрофа се случи с ЦСКА. Не може да имаш милиони задължения и да продължаваш така. Държавата и БФС много отдавна трябваше да прекратят тези порочни действия и затова се стига до това състояние“, коментира Гонзо пред bTV.

Тити Папазов: Искам юбилеят на 10-ти октомври да затвърди хегемонията на "синята" общност

Тити Папазов направи емоционална и прочувствена покана към феновете на "Левски". Той поиска от тях да напълнят националния стадион в съ...

"Не искам да коментирам ЦСКА. Не искам да коментирам други отбори. Надявам се до две години да влязат, за да има пак Вечно дерби. Всички хора трябва да разберат, че законите трябва да се спазват“, допълни той.

Иванов коментира и въпроса със собствеността на "Левски". Както е известно, "синият" клуб се свързва с името на политика Делян Пеевски. Според него всичко е спекулации и единствените собственици са Иво Тонев, Сашо Ангелов и Николай Иванов.  Той сподели, че "Левски" е достатъчно голяма марка и е нормално да привлича спонсори.

Спортният шеф разкри и че назначението на Стойчо Стоев за треньор е негово решение. "Стойчо Стоев е мое решение. След сагата с Херо в момента, в който Херо отказа, вариантът беше Стойчо Стоев. Смятам, че той е човек, който заслужава доверие. Не съм имал конфликт с него и работя прекрасно с него от първия ден. Треньорът на Левски трябва да има подкрепа от всички в клуба", посочи Гонзо.

Всичко, което сподели Георги Иванов може да прочетете в Sportline.bg.

"Левски" чака 12 000 "сини" привърженици за мача с "Лудогорец"

Ръководството на "Левски" планира да се възползва от импулса сред "сините" фенове след успеха над Литекс (2:1). Победата в Ловеч качи т...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ