Ботев Пловдив пребори ЦСКА

22893
Ботев Пловдив пребори ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Отборът на "Ботев Пловдив" се наложи над ЦСКА с резултат 2:1 в последния мач от 20-ия кръг на "А" група. Иван Цветков изведе домакините напред в резултата в 12-ата минута от дузпа, а в 47-ата Чочев изравни за гостите. В 70-ата Мариян Огнянов донесе трите точки на своя тим.

Домакините от "Ботев Пловдив" успяха да поведат още в 12-ата минута след точно изпълнение на Иван Цветков от дузпа. 5 минути по-късно гостите можеха да изравнят, но ударът на Марсиньо срещна гредата. В 28-ата минута с пропуск се отчете и Анисе, като до края на първата част не се случи нищо повече.

В пресата излязоха имената на акционерите в ЦСКА

Имената, които дълго време се криеха от ръководството на клуба, вече са на бял свят. 28 юридически и физически лица притежават общо 6....

Само 2 минути след подновяването на играта Ивайло Чочев изравни резултата за ЦСКА. 3 минути по-късно Чочев можеше да вкара и втори гол за гостите, но ударът му попадна право в ръцете на Адам Стаховяк. В 65-ата опасен удар на Тодор Янчев мина встрани от вратата на "Ботев". ЦСКА натисна съперника си, но в 70-ата минута след грешка на Черни Мариян Огнянов вкара втори гол за домакините от "Ботев". В 78-ата минута Марсиньо стреля опасно от пряк свободен удар, но Стаховяк отрази удара.

С победата отборът на "Ботев Пловдив" се изкачи до третата позиция с 37 точки, докато гостите от ЦСКА остават на 5-ото място с 35 точки, информира football24.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ