Борислав Михайлов: Няма виновни, това е нивото на отбора

4161
Борислав Михайлов: Няма виновни, това е нивото на отбора

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов коментира загубата от Норвегия с 0:1 и заяви, че няма виновни и просто това е нивото на отбора.

"Не искам да критикувам никой, мен може да ме критикуват колкото си искат. В клубните отбори се правят футболисти. Вижте с колко чужденци играят и още първия кръг всички заминаха по местата си. Другите играчи, които са в чужбина, 90 процента не играят по отборите си. Това не е в силата на никой от нас да го промени. За техническата част от нещата не говоря. Треньорите имат абсолютно всички условия, да не се повтарям, обаче имат цялата свобода да избират най-добрите според тях. Те са специалистите, които работят всеки ден с играчите", каза Михайлов след срещата.

Помахахме за сбогом на Евро 2016

Всякакви надежди за класиране на Евро 2016 година бяха попарени, след като България загуби с 0:1 решителния квалификационен мач с Норве...

Националният ни отбор се представи много слабо и след това поражение на практика изгуби шансове за класиране на Европейското първенство във Франция догодина.

"Аз от 20 години не играя футбол, нито съм треньор на отбора. Аз правя това, което трябва да прави един президент. Всички сме притеснени, кой му е добре да гледа измъчен мач", допълни Михайлов.

Цялото изказване на Михайлов четете в Sportline.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com