Бой на мача между Бистришките тигри и Марек (Дупница)

30738

Истински екшън се разигра на мача от "Б" група между отборите на Витоша (Бистрица) и лидера Марек (Дупница). Агитките на двата отбора се сбиха, което наложи прекъсването за кратко на двубоя, игран на стадиона в Елин Пелин, където Витоша домакинства.

Мелето на трибуните започна в 75-ата минута на двубоя, като феновете от Дупница бяха в пъти повече от тези на тима, в който е картотекиран Бойко Борисов.

Полетът на "Бистришките тигри" отива при главния прокурор

„Възнамерявам да предоставя материалите за пътуването на отбора на "Бистришките тигри" с правителствения самолет на главния про...

Заради инцидента срещата беше спряна, а от кадрите на "Канал 3" се вижда как и футболист на Витоша налита на феновете. Съотборникът на Бойко Борисов - Николай Божов, дотърча до оградата и през нея успя да удари фен на Марек. Още няколко от запалянковците на дупничани пострадаха от значително по-активните от тях ултраси на "бистришките тигри", предаде КРОСС.

На мача нямаше полиция, тъй като с охраната му беше ангажирана частна охранителна фирма. За щастие ситуацията беше овладяна и няма сериозно пострадали. Само един от феновете на Марек е с хематом на главата. Николай Божов пък бе изгонен с червен картон заради включването си в мелето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ