Бивш играч на Юнайтед иска в ЦСКА

8066
Бивш играч на Юнайтед иска в ЦСКА

ЦСКА ще направи опит да привлече бивш играч на Манчестър Юнайтед, съобщава "Меридиан мач". Стойчо Младенов е харесал нападателя Манучо, който в момента е собственост на Валядолид. Тръгналият за големия футбол от "червените дяволи" играч има договор с испанците до юни, след което става свободен агент.

Националът на Ангола е изявил готовност пред своя мениджър да подпише с ЦСКА. Отново на дневен ред идва въпросът със заплатата на Манучо, която не трябва да надхвърля 15 000 лева. Все пак шансовете му да се съгласи да премине при "армейците" не са малки.

Томов пак в еуфория: ЦСКА ще играе силно в Лига Европа и ще е шампион през новия сезон

Председателят на Надзорния съвет на "червените" Александър Томов явно бе в еуфория, от това, че показа лиценза на "армейците" за Лига Е...

Звездата на Манучо изгря на Мондиал 2006, когато записа отлични мачове за родината си Ангола. След това той стана играч на Манчестър Юнайтед. След неуспешен опит да впечатли сър Алекс Фъргюсън, той е преотстъпен в Хъл Сити. През 2009 г. Валядолид плаща на Юнайтед 2,4 млн. лири за правата на играча. Манучо няма късмет и в Примера, преминава под наем последоватлено в Буджаспор и Манисаспор. Сега анголецът ще търси ново предизивкателство, което може да се окаже ЦСКА.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com