Без Доре в дербито, пазят го за Купата

5256
Без Доре в дербито, пазят го за Купата
Снимка: БГНЕС

Новият любимец на бултрасите Феребори Доре ще остане резерва в дербито с Локомотив (Пд), твърди “Меридиан мач“. Наричаният от агитката на пловдивчани “българският Адебайор“ ще почива, за да бъде запазен за реванша за Купата на България срещу Локомотив (София).

Конгоанският национал е с четири картона и ако бъде предупреден официално и днес, ще отпадне за мача в “Надежда“. Треньорът на “жълто-черните” Станимир Стоилов ще стори същото и със Сивард Спрокел, който виси преди двубоя за Купата в София.

Mъри: Направихме си реванша изключително тежък

Станимир Стоилов постепенно започва да възвръща доверието на феновете на Ботев. "Канарчетата" крачат към финала за Купата, след като по...

Така Мъри ще излезе с доста експериментален състав в битката под тепетата. На мястото на Спрокел ще бъде Александру Бенга, а Мариян Огнянов ще играе зад Юнес Хамза.

Треньорът на “канарчетата“ подсказа, че най-важният мач за пловдивчани е реваншът за Купата срещу Локо (Сф) идната сряда. Дербито срещу „смърфовете“ е на заден план. Ботев вече постигна две победи през сезона над “черно-белите“.През есента отборът на Мъри Стоилов се наложи с 2:0 на своя стадион с голове на Абел Анисе. В мач от първата седмица, който се игра на Националния стадион “Васил Левски“ в София, Ботев стигна до обрат с късни голове на Хамза и Цветков. Мачът на “Лаута“ пък завърши с нулево равенство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ