Берба със златен талон от КАТ

15325
Берба със златен талон от КАТ

Нападателят на „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов не е правил нарушение на пътя повече от 6 години. Затова от КАТ-София му връчиха златен талон.

„Той дори не подозираше, че има право на златен талон. Не знаеше и какъв е този документ. След като му разяснихме, се сдоби с червеното картонче и му взехме синия талон”, уточниха от КАТ за в. „Монитор”.

"Малага" близо до договор с Бербатов

Малага е в напреднали преговори с Димитър Бербатов, съобщават испанските медии. Клубът от областта Андалусия се е съгласил да плати 6 ...

За услугата нападателят е платил 1,30 лева и изрично заявил, че не иска да се разчува за новата му придобивка в публичното пространство. Занапред, ако Бербатов бъде спипан от пътни полицаи в нарушение, еднократно няма да бъде санкциониран. Вместо това униформените ще си приберат златния документ и ще му върнат синия. „Става дума за минаване на червено или подминаване на знак „Стоп” например. Ако е пиян зад волана или рани човек на пътя, ще си понесе наказанието”, уточниха от Пътна полиция.

Освен Бербо още над 20 000 примерни шофьори от цялата страна имат златни талони. Златният талон не се връчва на изрядния шофьор от МВР, а се издава, само ако водачът сам си го потърси.

Редактор: Георги Иванов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ