Батков дава 15% от Левски без пари на феновете и място в УС

5684
Батков дава 15% от Левски без пари на феновете и място в УС
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Тодор Батков проведе среща с представители на фенския тръст "Синя България" и потвърди намерението си да предостави на организираните запалянковци 10-15 процента от собствеността на клуба, пише вестник "24 часа".

"Тъй като имаше много тълкувания за това какво означава безвъзмездно, но срещу ангажименти за инвестиции, уточнихме, че той пари за акциите няма да иска, но ние ще се ангажираме с определени инвестиции в бюджета на клуба", разясниха от тръст "Синя България".

Примера отказа халф от Левски

Испанец отряза Левски, след като тимът му влезе в Примера дивисион, съобщава вестник "Стандарт". Халфът Педро от Кордоба дал дума на "...

Тодор Батков разкри пред запалянковците подробния план и процедурата за капитализиране на дълговете към него, свързани с проблема с финансовия феърплей на УЕФА. Когато процедурата завърши, тръстът ще влезе в клуба.

Обсъдена е възможността инвестицията от феновете да се случи чрез увеличаване на приходите от билети за сезона при съответна кампания от страна на самите организирани привърженици. Батков е повторил предложението си "Синя България" да заеме място и в управителния съвет.

Утре представители на националния клуб на привържениците и тръстът ще уточнят поредицата процедури за влизането на феновете в клуба на среща със собственика и финансовия директор Константин Баждеков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com