Агитките на ЦСКА и Левски отсвириха дербито

12824
Агитките на ЦСКА и Левски отсвириха дербито
Снимка: БГНЕС

Доста слаб интерес от страна на феновете има към предстоящото Вечно дерби между отборите на ЦСКА и Левски, информира БГНЕС.

До 15:00 часа днес няма много закупени билети от страна и на двете агитки. Причината за това вероятно се държи на слабото представяне на Левски през изминалия сезон, което лиши отбора от участие в евротурнирите. Голяма част от привържениците на ЦСКА пък са недоволни от ранното отпадане от турнира Лига Европа.

"Армейците" обаче изглеждат малко по-спокойни, тъй като те са домакини, а това означава, че много от техните привърженици ще влизат на стадион "Васил Левски" срещу показване на абонаментна карта за сезона.

До края на деня ценните хартийки ще се продават във фен магазините на "Армията" и "Герена", а от утре ще бъдат отворени и касите на Националния стадион. Именно в часовете преди мача се засилва и интересът на феновете, като организаторите очакват тогава да бъдат продадени повече билети.

Иначе утре сутрин (в различни часове) ултраси на ЦСКА и Левски ще посетят съответно секторите "Г" и "Б", за да подготвят хореографиите си за предстоящия мач. От Фен клуб "Сектор Г" и НКП обявиха, че дербито трябва да бъде спечелено както на терена, така и по трибуните. Всичко това е една голяма предпоставка утре вечер на стадион "Васил Левски" да бъде доста шумно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ