10 от Литекс се подиграха с "Левски" за Купата на България

15464
10 от Литекс се подиграха с "Левски" за Купата на България

"Левски" се прости с шанса си да спечели Купата на България, след като отнесе сериозна загуба с 3:0 от Литекс в Ловеч в мач, който се реши в допълнителни 30 минути, в които домакините дори бяха с човек по-малко.

Срещата премина в добро темпо, като и двата тима имаха страхотни положения. Съдията Таско Тасков пък се превърна в главно действащо лице, след като отмени редовен гол на "Левски" през първото полувреме, а през втората част не беше отсъдена дузпа за нарушение срещу Данило Асприля.

Лудогорец също не спечели, но поведе в класирането

След като изгуби за два часа и половина първото място в А група, отборът на Лудогорец успя да си го върне, макар да не можа да победи в...

В 64' червен картон получи защитникът Елтон за нарушение срещу откъсващия се сам срещу вратаря Бедоя, но "сините" не успяха да се възползват от преимуществото си.

В допълнителните 30 минути "Левски" пропусна два стопроцентови шанса за гол, а в 100' гостите бяха наказани. Данило Асприля подаде страхотно към Арсенио, който с топовен изстрел от 12 метра преодоля Йоргачевич - 1:0.

През второто продължение резервата Кирил Десподов с нови два гола реши всичко в срещата и затвърди кризата в "Левски" в края на годината.

Така "Левски" остана без успех срещу Литекс, когато сблъсъците между двата отбора за Купата се решават в един двубой, а треньорът Стойчо Стоев е под сериозна заплаха да загуби работата си, след като слуховете на "Герена" гласят, че този мач е бил "задължителен" за "синьото" ръководство.

Левски пак не можа да вкара гол, но временно е начело в А група

Отборът на Левски допусна втора поредна издънка в надпреварата за титлата на България. След като загубиха в Стара Загора, сините не усп...

ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ ОТ МАЧА В SPORTLIVE.BG

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ